Evet arkadaşlar bugün hackintosh kurma çabalarımın 4. gününde bulunmaktayım ve birçok hata ile karşılaştım ama üstesindende geldim sonunda
Arkadaşlar öncelikle Mac OS X Maveric sürümünü sorunsuz şekilde yükledim ama driver sıkıntım olduğundan -özellikle ekran kartım atı radeon hd 5650 kext sıkıntım olduğundan- mountain lion kurmaya karar verdim. Mountain lion indirdim. Herhalde maveric kurar iken hdd kısmını 2'ye bölmüştüm tıpkı c: ve d: gibi. Mountain lion kurulum sırasında sadece c: bölümünü sildim ve d: kısmına dokunmadım. O yüzdendir ki kurulum sırasında siyah ekran ve ekranı kapatmamı ve yenıden başlatmamı söyleyen bir not ile karşılaştım. Bilgisayarımı tekrar başlattığımda boot0: hdd hatası aldım ve malesef hdd'im bi nevi bozulmuş gibiydi. Büyük uğraşlar sonucu kurtardım allahtan ve windows kurdum tekrardan. Ama şu anda hazırladığım mountain lion 2 usb açılışta boot edemiyorum ve beni windows 7'e yönlendiriyor. Umarım kısa zamanda yardımınız dokunur. Şimdiden teşekkür ederim
Parrhesia f12 boot menusu ve usb'i seçiyorum oraya kadar herşey Güzel ama ondan sonra kuruluma geçmesi gerek ama geçmiyor Window'a yönlemdiriyor. Anakartimdan sorun yok. Daha öncesinden mavric kurdum zaten ve en son ml2 kurarken sorun yaşadim. Mesela 1 saat önce windows' uda kurarken boot sistemiyle kurdum. Derin bi araştirma beni bekliyo tekrardan. Zaten konu açmadan önce araştirma yaptim ama tatminkar çözümler bulamadim. Umarim çözeriz bu sorunuda