Mavericks kurarken hata

Ama sürekli onu kullanıyordum. Diğer sürümler çalışmıyor elma'da sıkıntı veriyordu. 3 defa bu iso dosyasıyla kurulum yaptım Windows 8 kullanmaya geçtim tekrardan mac'e geçmek istedim ama geçemedim. Onun dışında 10.5.x dmg dosyasıda mevcut oda aynı hatayı vermekte.

BIOS ayarlarınızı doğru yaptığınızdan emin misiniz peki? Secureboot vb.

AHCI modu dışında hiçbir ayar Bios'umda bulunmamakta. Sadece AHCI moduna alıp kurulum yapıyordum.
Kusuruma bakmayın bu gün işim gereği çok yorgunum tam hatırlayamadığım şeyler var, bios flash lamak deniliyordu sanırım extra özellikler çıkartıyordu bios için bu olayı biraz araştırır mısınız ? windows 8 de secureboot koruması olduğunu hatırlıyorum, başka bir sisteme geçişte sorun çıkartıyordu, sanırım sizin sıkıntınız orada daha önce böyle bir sorun yaşamamışsınız çünkü.

Evet daha önce böyle bir sorun yaşamadım böylesi ilk defa geliyor oda Windows 8'de olduğum için sanırım dediklerinizi araştıracağım yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler

Ne demek, ben teşekkür ederim cevaplarda bekletmediğiniz için, sizede hayırlı geceler.

Kusura bakmayın bi daha rahatsız edicem bios'ta Secureboot seçeneği bulunmamakta bende. Nasıl kapatacağım ?
Secureboot biosun bir özelliğidir,eğer biosunuz desteklemiyorsa yoktur zaten. Fakat şuanlık aklıma hiçbir şey gelmiyor bu konuda yardımcı olamayacağım üzgünüm.

Secureboot biosun bir özelliğidir,eğer biosunuz desteklemiyorsa yoktur zaten. Fakat şuanlık aklıma hiçbir şey gelmiyor bu konuda yardımcı olamayacağım üzgünüm.
XP Dönsem tekrardan mac kurmaya çalışsam kurabilirmiyim veya W8'den XP'ye dönüş yapabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…