anıl gacal Kilopat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 23 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ? Mavericks'i nasıl usb ye atılacağını biri açıklayabilir mi, birde nereden indirebilirim ? Sorunumu güncelliyorum, ttp://mega.co.nz/#!Rs8mCDJK!Z-m3jBjJUZOi0muS3RvGFSoDDCuBlITfe7hyosbXHJs burdan indirdim ama bu seferde usb hazırlayamıyorum. SUSE Studio ImageWriter usb mi görmüyor? Win32 Disk Imager da dosyayı tüm dosyalar deyip OS X 10.9.2 Install USB seçip yazdır diyorum. Yaklaşık 1 saat içinde tamamlanıyor, başarılı olduğunu söylüyor fakat bittikten sonra usb boş oluyor. Siyah ekranda kaldım. Yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ? Mavericks'i nasıl usb ye atılacağını biri açıklayabilir mi, birde nereden indirebilirim ? Sorunumu güncelliyorum, ttp://mega.co.nz/#!Rs8mCDJK!Z-m3jBjJUZOi0muS3RvGFSoDDCuBlITfe7hyosbXHJs burdan indirdim ama bu seferde usb hazırlayamıyorum. SUSE Studio ImageWriter usb mi görmüyor? Win32 Disk Imager da dosyayı tüm dosyalar deyip OS X 10.9.2 Install USB seçip yazdır diyorum. Yaklaşık 1 saat içinde tamamlanıyor, başarılı olduğunu söylüyor fakat bittikten sonra usb boş oluyor. Siyah ekranda kaldım. Yardım lütfen.