Clover ile boot ediyorsanız Options > Graphics Injector altından Inject Intel seçeneğini kaldırın. Akabinde de GPU'nuza uygun ID'yi girin: Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal
Recep Baltaş'ın bu soruna yorumu bu şekilde kardeşim. Bir dene istersen.
Clover ile boot ediyorsanız Options > Graphics Injector altından Inject Intel seçeneğini kaldırın. Akabinde de GPU'nuza uygun ID'yi girin: Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal
Recep Baltaş'ın bu soruna yorumu bu şekilde kardeşim. Bir dene istersen.
Hackintosh konusunda ben bile halen öğreniyorum. Ayrıca dediğin yerde FakeID demiş olabilirim. Fake ID ve IGPlatfomID'nin farklı şeyler olduğunu sonradan öğrendim.
Sorun da burada işte. Kopyala yapıştır yapmak hiçbir zaman doğru değil. Yanlış bilgiyi aktarıyorsun. Oysa ki bilgi güncellenmiş. Boşuna demiyorum dimi her daim güncellik diye.
Gözden kaçırdığın bir noktadan dolayı basarısız oluyorsun... Birçok kurulum videosu izlemenizi tavsiye ederim.. Ya bios seceneklerinde yada yükleme isleminde bir hata var... Ufacık bir hata yüklemeyi imkansız kılar...
Gözden kaçırdığın bir noktadan dolayı basarısız oluyorsun... Birçok kurulum videosu izlemenizi tavsiye ederim.. Ya bios seceneklerinde yada yükleme isleminde bir hata var... Ufacık bir hata yüklemeyi imkansız kılar...