Mavericks Kurulum ["BluetoothHCIController -completed"] Hatası

Poyr4z

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu şekil ekranda takılıyorum böyle kalıyor.

Bilgisayarımın özellikleri : Casper Nirvana CN.BMY4200A (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

54353d1366840993-hackintosh-boot-stops-bluetoothhcicontroller-completed-20130424_230426.jpg

Clover ile boot ediyorsanız Options > Graphics Injector altından Inject Intel seçeneğini kaldırın. Akabinde de GPU'nuza uygun ID'yi girin: Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal
Recep Baltaş'ın bu soruna yorumu bu şekilde kardeşim. Bir dene istersen.

USB'den boot ederken IGPlatfomID giremez. Intel + nVidia ekran kartı var. Bu rehbere göre gitmeniz gerek:

Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat

Fakat bu sözü zaten sizden alıntı yaptım. Siz de kendi sözünüze karşı çıkıyorsunuz. Anlamadım.
Hackintosh konusunda ben bile halen öğreniyorum. Ayrıca dediğin yerde FakeID demiş olabilirim. Fake ID ve IGPlatfomID'nin farklı şeyler olduğunu sonradan öğrendim.

Sorun da burada işte. Kopyala yapıştır yapmak hiçbir zaman doğru değil. Yanlış bilgiyi aktarıyorsun. Oysa ki bilgi güncellenmiş. Boşuna demiyorum dimi her daim güncellik diye.

5-6 'dır bu hatada kalıyorum. Partition ile diski hfs yaptım o olmadı disk izlenceden bölüntülede yaptım orasıda olmadı hep burda takılıyorum.

1978881_775276192497237_5215867913677763345_n.jpg

Ne yaparsam yapayım burda kalıyorum. Yok mu bilen :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözden kaçırdığın bir noktadan dolayı basarısız oluyorsun... Birçok kurulum videosu izlemenizi tavsiye ederim.. Ya bios seceneklerinde yada yükleme isleminde bir hata var... Ufacık bir hata yüklemeyi imkansız kılar...

Hocam orayı öyle hata veriyor ama sisteme giriyor sorunsuz. Orayı geçtim yani şurada takıldım.
Bilgisayarım bu : Casper Nirvana CN.BMY4200A (W8) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Bu igplatformid 'den hangi id girmem gerekiyor ?
Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı