Mavericks Kurulum FireWork Takılma

korkma

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mali Müşavir
Mavericks kurulumda farklı bir sorun meydana geldi. Tam çözemedim neden kaynaklandığını , ekteki resimden ne olduğu çıkar umarım.

PC bilgileri:
Packerbell EasyNote
core 2 duo 1.83 Ghz
2gb ram
nVidia GeForce Go 7300
500 GB HDD 7200rpm

Sorun aşağıdaki resimde belirttim..

Ek olarak:
*Şu anda pcde Niresh 10.8.5 ML yüklü
*Tek bir problem var oda nVidia ekran karntını destekleyen kext bulamadım
*donanımların hepsi çalışıyor

- - - Güncellendi - - -

Kuruluma ek olarak:

*Clover boot ile açılmadı ( platform hatası verdi )
*Chameleon boot ile -v -x yaptığım zaman oldu ve firewire bölümüne düştü

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun demişsiniz ama sonra da şu anda yüklü demişsiniz. Fotoğraftaki durum sanırım biraz bekleyince geçiyor, doğru mu?

Neden intel işlemcili sisteme Niresh kurdunuz (genelde AMD işlemcililer Niresh kurar)? Neyse, diğer alternatifler Unibeast, MyHack, iAtkos(Mountain Lion'a kadar) aklınızda bulunsun.

Ekran kartınıza bakıcam. (Laptop model yılı 2007 gibi falan sanırım) Fakat ilk bilgilere göre 7300 Mavericks tarafından desteklenmiyor. Leopard ve Snow Leopard zamanından bazı veriler var internette. Onun üzerine Lion çıktı, Moutain Lion Çıktı, Mavericks çıktı.

Şuanda yüklü olan Niresh 10.8.5 doğrudur. Benim kurmak istediğim Mavericks ve hatayıda mavericks i kurmaya çalışırken alıyorum . Aslında benim istediğim Ekran kartı bu pcye uyumla hangi sistem var ya da Mavericks kurulabiliyorsa bir kaç yardım alıp kurmak . İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

- - - Güncellendi - - -

Tüm -v ile -x ürlerini denedim yine kurulum ekranına varamadım hem clover hemde charmleon boot ile denedim ve yine kurulum ekranına varamadım mavericks de.
Arkadaşlar yukarıda yazdım aslında PC özelliklerini eğer kurulursa uğraşacam fakat olmaz ise ben 10.8.5 sürümünede razıyım ( nVidia geforce go 7300 ekran kartını tanıtamadım sadece tek sıkıntım bu eğer olursa şuan zaten mac kurulu ) , yardımcı olursanız sevinirim. ( Recep Bey aslında siz bu pc'ye nokta atışı ile kurulum yaparsınız bundan eminim çünkü tüm videoları izledim kurulum rehberlerini , bu sistemle bence güzel bir kurulum olur. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…