D Darkbaron Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 12 18 Şubat 2014 #1 Video rehberdeki adimlari izleyerek Clover ile mavericks kurdum. Sonrasinda hdd den boot etmeye calistigimda basarisiz oldu. Resimdeki yerden sonra duz beyaz bi ekran cikiyor ve 2-3 saniye sonra sistem resetleniyo. Sistemim soyle: intel 2600k gigbyte ga-z68x-ud7 ati radeon hd 6950x2
Video rehberdeki adimlari izleyerek Clover ile mavericks kurdum. Sonrasinda hdd den boot etmeye calistigimda basarisiz oldu. Resimdeki yerden sonra duz beyaz bi ekran cikiyor ve 2-3 saniye sonra sistem resetleniyo. Sistemim soyle: intel 2600k gigbyte ga-z68x-ud7 ati radeon hd 6950x2
M mehmet_aydin34 Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 23 Makaleler 1 18 Şubat 2014 #2 GraphicsEnabler=No diyerek açar mısın sistemi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2014
anarsist Megapat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 258 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2014 #3 -v komutu ile boot eder misin. Resim göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Hangi hatayı aldığını görme şansınmız olur. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2014
-v komutu ile boot eder misin. Resim göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Hangi hatayı aldığını görme şansınmız olur.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Şubat 2014 #4 Ekran kartından dolayı takılıyor. Apple Graphics Power Management, AGPM. GraphicsEnabler=Yes ya da No ile boot etmeyi dene.
Ekran kartından dolayı takılıyor. Apple Graphics Power Management, AGPM. GraphicsEnabler=Yes ya da No ile boot etmeyi dene.
D Darkbaron Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 12 18 Şubat 2014 #5 anarsist dedi: -v komutu ile boot eder misin. Resim göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Hangi hatayı aldığını görme şansınmız olur. Genişletmek için tıkla... -v boot ayarlarinda yazili gozukuyo. Baska birsey demek istediyseniz anlamadim. Recep Baltaş dedi: Ekran kartından dolayı takılıyor. Apple Graphics Power Management, AGPM. GraphicsEnabler=Yes ya da No ile boot etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ikisini de denedim sonuc ayni. -x komutu ile acilliyo fakat normal boot olmuyo.
anarsist dedi: -v komutu ile boot eder misin. Resim göremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Hangi hatayı aldığını görme şansınmız olur. Genişletmek için tıkla... -v boot ayarlarinda yazili gozukuyo. Baska birsey demek istediyseniz anlamadim. Recep Baltaş dedi: Ekran kartından dolayı takılıyor. Apple Graphics Power Management, AGPM. GraphicsEnabler=Yes ya da No ile boot etmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ikisini de denedim sonuc ayni. -x komutu ile acilliyo fakat normal boot olmuyo.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Şubat 2014 #6 -x ile açılıyorsa ATI ve AMD Kext'lerini silin. Sonrasında da ekran kartınızı tanıtmak için rehberlere başvurun: Rehberler
-x ile açılıyorsa ATI ve AMD Kext'lerini silin. Sonrasında da ekran kartınızı tanıtmak için rehberlere başvurun: Rehberler
D Darkbaron Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 12 18 Şubat 2014 #7 Sorun cozuldu. Normal bir sekilde mac os u aciyorum. Ama ekran kartini tanitmak apayri bi dunya sanirim. Biraz arastirma yaptim HD 6 serisinin uyumu konusunda pek iyi seylere rastlamadim. Yardim icin tesekkurler.
Sorun cozuldu. Normal bir sekilde mac os u aciyorum. Ama ekran kartini tanitmak apayri bi dunya sanirim. Biraz arastirma yaptim HD 6 serisinin uyumu konusunda pek iyi seylere rastlamadim. Yardim icin tesekkurler.