Mavericks kurulumunda Özelleştir butonu yok

specialcafe

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Mavericks kurarken olması gereken özelleştir butonu yerinde yok arkadaşlar mecburen sürdür diyorum kurulum oluyor ama bilgisayarımı internete bağlayamıyorum. Ethernet ve wifi görmüyor driver yükledim fayda etmedi.

Lenovo y550
Pc den boot edilebilen mavericks sürümünü yükledim. Sorunu nasıl çözebiliirim?

Şimdiden teşekkürler...

Peki bunu nasıl yapabilirim acaba?
Henüz işletim sistemi yüklenmeyen bilgisayara sürücü yüklenirmi hiç bilmiyorum.

Bu biraz daha profesional işi , sen bence kurulum yapmadan evvel sürücülerinin bulunup bulunmadığını kontrol etseydin yada hangi Mac sürümüne ait sürücülerin var baksaydın ona göre kurulum yapılabilirdi.
Laptoplarda Wifi sorunu standarttır genelde alternatif extra cihaz alınır. Kablolu olabilir belki chipsetine göre...

Wifi dan daha ziyade ethernet çalışsaydı iyi olacaktı sürücü yüklememe rağmen görmedi extra cihaz ile sorun çözülür mü?

Birde aitkos ml2 sanal mac ile bootloader yüklememe rağmen boot etmiyor ekranda çizgi yanıp sönüyor bunu nasıl aşabilirim biliyor musunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir boot cd bulup sorunu belki aşabilirisn. İBoot olabilir iAtkos L2 CD olabilir. USB takılı şekilde CD'den boot edersen ve USB seçip komutlarını girersen boot olma ihtimali yüksek, ben daha önce denedim ve başarılı oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…