Mavericks RAW İmajındaki EFI Klasörü

Son düzenleyen: Moderatör:
Lapop ise VooDoo PS/2 kurun.

Clover kurduğumda farklı bi menü geliyor sanki bions benzeri. Bi türlü çalıştıramadım.
Dolayısı ile Chameleon'a geri döndüm.

Kullandığım usb imajındaki loaderde chameleon.
Onun tüm dosyalarını pc deki boot'a uyguluyorum. Extra klasörünü komple taşıyorum neredeyse.Extensionlar filan dahil Sadece içine cpus=1 ve busratio=20 işaretleyip kaydediyorum.
HDD den boot ettiğimde her şey güzel, açılıyor ama klavye touchpad çalışmıyor.
USB'den boot ettiğimde (sadece cpus ve busratio komutlarını elle giriyorum) aynı şekilde olmasına rağmen klavye ve touchpad çalışmıyor.

USB den boot edince klavye ve touchpad çalışıyor ama sistem tercihlerinde izleme dörtgeni bulunamadı diyor. Ama çalışıyor.

VoodooPS2 de kurulu ama bir türlü çözemedim. Günlerdir uğraşıyorum. Mac lazım olduğunda usb ile açmak zorunda kalıyorum.
Çok nadir de olsa USB den açtığımda Kernel Panik alıyorum. Reset attığımda düzgünce açılıyor. Nadiren 20-30 bootta bi denk geliyor hata.
Tahminim çakışan kextler de olabilir. Başka bir şey de.
Bende anlayabilmiş değilim. Bu konuda usta birisinden TW yardımı istemem mümkün mü acaba ? Pc de net bağlantısında sıkıntı yok. USB alıcı ile çözdüm o işi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı