Mavericks RX 470'i 7 MB Görüyor

MhmetSton

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bugün sistemime Mavericks kurdum. Ethernet'i tanımlayabildim kext yükleyerek ama ekran kartım 7 MB olarak gözüküyor; dolayısıyla Safari olsun, menü olsun, aşırı dalgalanma ve kasma yaşıyorum. Ekran kartı modelim MSI RX 470 4 GB. Bunu nasıl halledebilirim? Bir de USB dışında HDD üzerinden Boot edemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

@Recep Baltaş @Yiğit Gençer.

Hocam anakartım ASUS M5A78L-M LX3
Ekran Kartım MSI RX 470 4 GB
İşlemcim AMD FX6100
RAM Dual Channel: 2x4 GB 1600 MHz
@claus
İlgine Teşekkürler hocam. Bu arada başka forumlarda cevap vermiyorlar birtanesin

Hocam Mojave de hepsini denedim portlar kextler,farklı farklı benzer sistemlerin configleri olmadı şuan maverick kurulu kuralı 1 2 saat kadar oldu ekran kartımı tanıtamadım sadece onu halledersem boot işine uğraşıcam da sürekli sistem değiştiriyorum tanıtamadığım için buralara giremiyorum o sistemde kasıyor @claus
Var mı Bir Yöntemi Sizce Tanıtabilmemin ?

HDMI hocam, şimdi ek olarak bir güncelleme yapayım bilgi vereyim size Bootloader olayını hallettim legacy Clover Bootloader kurdum injectati seçip PC'yi açıyorum sanırım etkinleşiyor ama klavye ve mouse çalışmıyor bu sefer de o yüzden ekran kartının tanınıp tanınmadığına bakamıyorum @claus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…