E Enes Ceylan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #1 USB imaj olarak bulamadım. RAW'ı bilgisayarıma kurmak istiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürlerimi sunuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2016
USB imaj olarak bulamadım. RAW'ı bilgisayarıma kurmak istiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürlerimi sunuyorum.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #2 Niresh Mavericks 10.9 with AMD & Intel - USB & ISO
E Enes Ceylan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #3 Bu siteden anlayamadım da yardımcı olabilir misiniz ? @montezuma
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #4 Hackintosh hakkında fikir sahibi olman lazım sanırım. Video izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hackintosh hakkında fikir sahibi olman lazım sanırım. Video izle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Enes Ceylan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #5 Yok hayır o değil bu site de olan imaj dosyasını indirdim fakat 10.9.2 videosundaki gibi işlemler olmuyor onu soruyorum raw imajı değil başka imajlar geliyor raw imajı arıyorum sabahtan beri bulamıyorum :/ @montezuma
Yok hayır o değil bu site de olan imaj dosyasını indirdim fakat 10.9.2 videosundaki gibi işlemler olmuyor onu soruyorum raw imajı değil başka imajlar geliyor raw imajı arıyorum sabahtan beri bulamıyorum :/ @montezuma