fifijakal Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #1 Flash belleğe atma sorunun çözdüm de şimdi de burada kalıyorum. Mac os x install seçeneğini seçiyorum, bu ekrana geçiyor. Buradan tekrar yeniden başlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2015
Flash belleğe atma sorunun çözdüm de şimdi de burada kalıyorum. Mac os x install seçeneğini seçiyorum, bu ekrana geçiyor. Buradan tekrar yeniden başlatıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Ocak 2015 #2 Kernel yamalaması yapmadığından bu hatayla karşılaşıyorsun muhtemelen. İşlemcine uygun yama ile uyumlu hale getirmelisin.
Kernel yamalaması yapmadığından bu hatayla karşılaşıyorsun muhtemelen. İşlemcine uygun yama ile uyumlu hale getirmelisin.
fifijakal Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #3 THE_MILLER dedi: Kernel yamalaması yapmadığından bu hatayla karşılaşıyorsun muhtemelen. İşlemcine uygun yama ile uyumlu hale getirmelisin. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciye uygun kernel i nasıl yamalıycam yardım eder misin ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2015
THE_MILLER dedi: Kernel yamalaması yapmadığından bu hatayla karşılaşıyorsun muhtemelen. İşlemcine uygun yama ile uyumlu hale getirmelisin. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciye uygun kernel i nasıl yamalıycam yardım eder misin ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Ocak 2015 #4 Mav ya da Yosemite ise Binaries Patching Menu altından Kernel PM Patch işaretleyin.