izzet33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #11 alicebbar dedi: Onu da denedim boot olmuyor. Pc başlıyor boots0ss:error hatası veriyor. :\ Genişletmek için tıkla... [Başarılı Kurulum] Foxconn H67MP-S/-V/H67MP+MBR Disk Mavericks Os X 10.9.2 | Technopat Sosyal Bu konuya bir bak derim.
alicebbar dedi: Onu da denedim boot olmuyor. Pc başlıyor boots0ss:error hatası veriyor. :\ Genişletmek için tıkla... [Başarılı Kurulum] Foxconn H67MP-S/-V/H67MP+MBR Disk Mavericks Os X 10.9.2 | Technopat Sosyal Bu konuya bir bak derim.
alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 5 Mayıs 2014 #12 Teşekkür ederim kardeşim inanır mısın bilmem ama, hard diskim arızalı çıktı. Evde 80 GB eski bir harddiskim vardı onu taktım, işlemleri aynı şekilde uyguladım oldu. Şimdi hard diski teknik servise göndereceğim.
Teşekkür ederim kardeşim inanır mısın bilmem ama, hard diskim arızalı çıktı. Evde 80 GB eski bir harddiskim vardı onu taktım, işlemleri aynı şekilde uyguladım oldu. Şimdi hard diski teknik servise göndereceğim.