E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #1 Uzun uğraşlar sonrası Mac i kurdum. Şimdi çalıştırmaya çalışıyor. Kurulu oldu diski seçip açıyorum ama, Kod:Panoya kopyala NTFS-fs warning (device/dev/disk0s6, pid89) : ntfs_system_inodes_get(): Windows is hibernated. will not be able to remount read- write. Run chkdsk. @parrhesia dün transmac ile silememiştik ama bugün paragon ile sildim. Hem NVDA hem GeForce kextlerini ama bu sorun devam ediyor. Son düzenleme: 7 Eylül 2014
Uzun uğraşlar sonrası Mac i kurdum. Şimdi çalıştırmaya çalışıyor. Kurulu oldu diski seçip açıyorum ama, Kod:Panoya kopyala NTFS-fs warning (device/dev/disk0s6, pid89) : ntfs_system_inodes_get(): Windows is hibernated. will not be able to remount read- write. Run chkdsk. @parrhesia dün transmac ile silememiştik ama bugün paragon ile sildim. Hem NVDA hem GeForce kextlerini ama bu sorun devam ediyor.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #2 Boot Args= dart=0 ekleyip denediniz mi? Bunları konuya bakar mısın? Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı
Boot Args= dart=0 ekleyip denediniz mi? Bunları konuya bakar mısın? Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Eylül 2014 #3 Ekran kartında takılıyorsun bariz bir biçimde. IGPlatformID girdin mi?
E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #4 parrhesia dedi: Boot Args= dart=0 ekleyip denediniz mi? Bunları konuya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... -v npci=0x2000 dart=0 şeklindemi gireceğim yoksa direk dart=0 diye mi? Konuyu inceliyorum. Recep Baltaş dedi: Ekran kartında takılıyorsun bariz bir biçimde. IGPlatformID girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır girmedim. HD4600 var kodları Clover Bootloader ile nereye girmeliyim? Teşekkürler. IGPlatformID girmeden (nereye nasıl girileceğini bilmediğimden) -v npci=0x2000 dart=0 Clover/Options/GraphıcsInjector/Inject EDID [+] İntel Injector [] yaparak sistemi açabiliyorum. Sadece Ekran kartı 7MB gösteriyor. Wifi çalışmıyor. Intel Wireless-N 7260 BGN 2x2 HMC WiFi Adapter ve Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter var donanım olarak. Ethernet'i yükledim. MultiBeast Maveriks ile yükledim. Ama deneme şansım yok. İş yerindeyim. Wifi kartım ve Ekran kartı için nasıl bir yol izlemeliyim? @Recep Baltaş @parrhesia Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
parrhesia dedi: Boot Args= dart=0 ekleyip denediniz mi? Bunları konuya bakar mısın? Genişletmek için tıkla... -v npci=0x2000 dart=0 şeklindemi gireceğim yoksa direk dart=0 diye mi? Konuyu inceliyorum. Recep Baltaş dedi: Ekran kartında takılıyorsun bariz bir biçimde. IGPlatformID girdin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır girmedim. HD4600 var kodları Clover Bootloader ile nereye girmeliyim? Teşekkürler. IGPlatformID girmeden (nereye nasıl girileceğini bilmediğimden) -v npci=0x2000 dart=0 Clover/Options/GraphıcsInjector/Inject EDID [+] İntel Injector [] yaparak sistemi açabiliyorum. Sadece Ekran kartı 7MB gösteriyor. Wifi çalışmıyor. Intel Wireless-N 7260 BGN 2x2 HMC WiFi Adapter ve Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter var donanım olarak. Ethernet'i yükledim. MultiBeast Maveriks ile yükledim. Ama deneme şansım yok. İş yerindeyim. Wifi kartım ve Ekran kartı için nasıl bir yol izlemeliyim? @Recep Baltaş @parrhesia
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Eylül 2014 #5 Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal