Mavi Ekran Alıyorum ve Bilgisayar Açılmıyor

Kaan Örs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Laptopum Dell hani şu TTNET'in kampanya yaparak sattığı HD5400 ekran kartlı laptoplardan 4yıl önce filan almıştım. Bugün bilgisayar ile aramda bir tartışma geçti ve format atmak istedim.

Windos7'yi İSO dosyası olarak kaydettim ve DVD Download Tool ile DVD'ye yazdım. BİOS'dan DVD'yi birinci sıraya getirdim olmadı. Açmadı DVD'yi. Aynı şeyi USB'ye de yaptım yine işe yaramadı.
Haliyle benim sinirlerim hat safhaya ulaştı ve masaya yumruk vurdum. Bu DVD'yi görme işlemini 5-6 kere yaptım.
İşin kötüsü şu hem işe yaramadı hemde bilgisayarım artık açılmıyor. :D

Power tuşuna basıyorum Onarma ve Normal olarak başlatma seçenekleri çıkıyor. Normal seçeneğine tıklayınca 5-10 saniye açılıyor gibi oluyor ve açılmıyor. Ardından mavi ekran gelip bilgisayar kendine reset atıyor. Onarmaya bastığım zamanda 10 dakika bekliyor sistem geri yükleme yap diyor evete basıyorum yine reset atıyor ama gene açılmıyor.
Yardımlarınızı çok acil bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle harddiskte sorun var diyorsunuz yani. Teşekkür ederim bazen insan kendine hakim olamayabiliyor.
3 yıl önce ilk laptopumun klavyesi bozulmuştu, üstüne 3310 fırlattım düzeldi. Bazen kaba kuvvet işe yarıyor. :D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı