Forza oynarken CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası alıyorum genelde güç planını %70'den %100'e çekincede hata alıyorum. Aynı zamanda bu sefer critical procces died gibi bir hata alıyordum hatırladığım kadarıyla.
Forza oynarken CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası alıyorum genelde güç planını %70'den %100'e çekincede hata alıyorum. Aynı zamanda bu sefer critical procces died gibi bir hata alıyordum hatırladığım kadarıyla.
Sistemde ne varsa güncelleyin ekran kartı vb. ayrıca donanımsal olama bir sorun olmadığından emin olun ayrıca sistem dosyalarında sorun olmuş olabilir arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu yazın DISM /online /cleanup-image /restorehealth daha sonra SFC /scannow bunu yazın ve yeniden başlatın.
Sistemde ne varsa güncelleyin ekran kartı vb. ayrıca donanımsal olama bir sorun olmadığından emin olun ayrıca sistem dosyalarında sorun olmuş olabilir arama kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu yazın DISM /online /cleanup-image /restorehealth daha sonra SFC /scannow bunu yazın ve yeniden başlatın.
Yaa efendim öyle hazıra hemen tavsiye verilmez ki ilk önce Minidump'ı inceleyelim sinir oluyorum böyle tiplere KojiroHyuga04 20 gün sonra Sosyale dönecek daha iyi yardım eder
Yahu efendim öyle hazıra hemen tavsiye verilmez ki ilk önce minidumpı inceleyelim sinir oluyorum böyle tiplere kojirohyuga04 20 gün sonra sosyale dönecek daha iyi yardım eder.
Donanımların kontrolünü yapmıştım daha önce herhangi bir problem yok kendim bir çözüm denedim ben normalde PS koluyla oyun oynuyorum bazı oyunları ScpToolkit yardımıyla daha önce bir yerde driverları bozduğunu okumuştum bugün sabah ScpToolkit driverlarını sildim ve mavi ekran veren oyunlarda denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadım ancak ilerisi için dump dosyamı kontrol edebilirseniz çok müteşekkir olurum yardımlarınız için sağ olun.
Ve herhangi bir PS3 kolu destekleyen uygulama önerebilirseniz problemli olmayan çok mutlu olurum.