Mavi ekran formatı

İşletim sistemi
Windows 8.1

Yalnız_uzman

Decapat
Merhaba, bilgisayarım mavi ekran alıyor içinde Windows 8.1 Pro kurulu 0xc000014c hatalı mavi ekran bilgisayarcıya format attırmaya gideceğim. Format için bilgisayarcıya sadece bilgisayarin kasasını alayım değil mi?:D hiç bilgim yok o yüzden böyle soru soruyorum. Bir de Windows 8.1 Pro kurulumu kaç TL alır bilgisayarcılar?

Bilgisayarcılara sakın gitmeyin.
Adamlar size KMSpico ile etkinleştirme yapacaklar ve parça çalma ihtimalleri var.

80 lira alabilirler belki.
O parayı vermektense buradaki rehberlerden yararlanın ve artan parayla yemek yiyin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ISO dosyasını resmi siteden indirebilirsiniz.

Aslında işlem basit.
ISO dosyasını indirin, sonrasında Rufus ile bir flaşa yazın.
Cihaz eğer UEFI destekliyse yazmadan önce GPT/UEFI olarak seçim yapın.
Değilse MBR/BIOS olacak.

Sonrasında yukarıdaki videoya göre kurulumu yapabilirsiniz.

Bilgisayarcılara sakın gitmeyin.
Adamlar size KMSpico ile etkinleştirme yapacaklar ve parça çalma ihtimalleri var.

80 lira alabilirler belki.
O parayı vermektense buradaki rehberlerden yararlanın ve artan parayla yemek yiyin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ISO dosyasını resmi siteden indirebilirsiniz.

Aslında işlem basit.
ISO dosyasını indirin, sonrasında Rufus ile bir flaşa yazın.
Cihaz eğer UEFI destekliyse yazmadan önce GPT/UEFI olarak seçim yapın.
Değilse MBR/BIOS olacak.

Sonrasında yukarıdaki videoya göre kurulumu yapabilirsiniz.

Şey ya benim flash im ve flash a Windows'u kuracak 2. bilgisayarım yok bunu nasıl yapabilirim ya 80 lira çok fazla ya ):flash kolay satın alırım da flash a Windows'u kuramam çünkü başka bilgisayarım yok ve tanıdık tada yok ya):

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı