Çözüldü Mavi ekran hata sebebi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adem Kalafat

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Raijintek Zofos Ultra

Anakart: MSI B550 Gaming Plus ATX

İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 3D

RAM: 32 GB DDR4 3200 MHZ

Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16GB GDDR6 256 Bit

Güç Kaynağı (PSU): Thermaltake 750W, 80+ sertifikalı
Meslek
Müzisyen, Videograf
RAM
HKED4151CAB2F1HB2/16Gx2, KHX3200C16D4/16G
Ekran kartı
INTEL ARC A750 LIMITED EDITION
Anakart
GIGABYTE B550M DS3H
İşlemci
RYZEN 7 5800X
Bilgisayarımda şimdiye kadar hiç sorun yoktu ama Intel son güncellemeden sonra sürekli bir mavi ekran hatası veriyor. Mesela RDR2 oynuyorum sorun yok ama oyunu kapatınca ya donuyor öyle kalıyor ya da şu hatayı veriyor: igdkmdnd64.sys(mavi ekran)
minidump dosyasını da bırakıyorum: https://drive.google.com/file/d/1AZeFQCFW6rnI2O9p55ezRkmlL6e9abcT/view?usp=drive_link

Tam olarak anlayamadım minidump dosyasını da açamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• photo_2024-12-27_04-01-21.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 27
Çözüm
Ekran kartınızdan dolayı tüm sürücülerinizi güncelleyin, Ekran kartınızı DDU ile kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapın.

Ekran kartınızdan dolayı tüm sürücülerinizi güncelleyin, Ekran kartınızı DDU ile kaldırıp tekrar temiz bir kurulum yapın.

Çözüm

Teşekkür ederim deniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, son durum nedir?

Şu an renderda sıkıntı yok RDR 2 gayet Ultra ayarlarda akıcı oynanıyor. Çok teşekkür ederim tekrar sadece Online oyunlarda ms sorunu başladı o da yakında yeni bir güncelleme gelir düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an renderda sıkıntı yok RDR 2 gayet Ultra ayarlarda akıcı oynanıyor. Çok teşekkür ederim tekrar sadece Online oyunlarda ms sorunu başladı o da yakında yeni bir güncelleme gelir düzelir.

Rica ederim hocam.

DSYNC olmuyorsa sorun yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…