Mavi ekran hatası alıyorum

Makaleler
1
Arkadaşlar mavi ekran yedim dosyası bu. Neden olmuştur?

11.png

Selam, öncelikle size bu hatada yardımcı olunabilmesi için minidump dosyalarınızı paylaşmanız gerekmekte. Minidump dosyası, mavi ekran anında oluşturulmaya başlanır ve hata hakkında bilgiler bu dosyaya depolanır. Bu raporun analizi sonucunda da mavi ekranın hata kaynağı tespit edilir.

Minidump dosyanızı nasıl paylaşacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki rehber linkine tıklayabilir ve dosyayı güvenilir bir dosya yükleme servisine (Google Drive, Yandex.Disk vb.) yükleyip indirme bağlantısını konunuzda paylaşabilirsiniz.

Merhaba.

Sistemde çok net bir disk arızası var.
HD Tune ile sistemdeki disklere "Quick Scan" kapalı bir şekilde tarama yapmanızı istiyorum.
Hepsine yapılması gerek.

CrystalDiskInfo üzerinden de SMART verilerini paylaşmayı unutmayın.

Bir de Afterburner sanırım sistemde. Ama hata ile bir ilgisi olmadığı için ona ellememizin bir anlamı yok.

Merhaba.

HD Tune ile sistemdeki disklere "quick scan" kapalı bir şekilde tarama yapmanızı istiyorum.
Hepsine yapılması gerek.

CrystalDiskInfo üzerinden de Smart verilerini paylaşmayı unutmayın.

Bir de Afterburner sanırım sistemde. Ama hata ile bir ilgisi olmadığı için ona ellememizin bir anlamı yok.

Hocam daha önce test etmiştim diski 7 8 kadar kırmızı sektör vardı.

Merhaba.

HD Tune ile sistemdeki disklere "Quick Scan" kapalı bir şekilde tarama yapmanızı istiyorum.
Hepsine yapılması gerek.

CrystalDiskInfo üzerinden de SMART verilerini paylaşmayı unutmayın.

hdd 1.png
hdd 2.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı