Mavi ekran hatası almak

İşletim sistemi
Windows 11

Huseyn_1974

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
bilgisayar : DELL INSPIRON N-5110 RAM:8GB ISTEMCI:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz EKRAN KARTI: NIVIDEA GEFORCE GT 525M 1GB
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 2050
İşlemci
5 7000 series
Selam arkadaşlar, yeni bilgisayar aldim bir suredir kullanıyorum ve bana sorun yaşatmiyordu fakat son zamanlar cok olmasa da bazen mavi ekran veriyor durduk yere biraz once de YouTube'a bakdiğim zaman mavi ekran yedim, CPU'dan mi kaynakli bilmiyorum (CPU: 5 7000 series) acaba son zamanlarda CPU sorunu banda da mi yasaniyor olabilir mi, diye duşunmuyorum değil. Duşunduğunuz bir şeyler varsa benimle de paylasin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, yeni bilgisayar aldim bir suredir kullanıyorum ve bana sorun yaşatmiyordu fakat son zamanlar cok olmasa da bazen mavi ekran veriyor durduk yere biraz once de YouTube'a bakdiğim zaman mavi ekran yedim, CPU'dan mi kaynakli bilmiyorum (CPU: 5 7000 series) acaba son zamanlarda CPU sorunu banda da mi yasaniyor olabilir mi, diye duşunmuyorum değil. Duşunduğunuz bir şeyler varsa benimle de paylasin.
Öncelikle Merhaba, Hocam driverları güncel mi , format attınız mı?

Minidump paylaşın:

Öncelikle merhaba, hocam driverları güncel mi, format attınız mı?

Selam evet driverlerimin hepsi guncel bilgisayar yeni oldugu icin 0 zaten format atmali miyim yine de?

Selam evet driverlerimin hepsi guncel bilgisayar yeni oldugu icin 0 zaten format atmali miyim yine de?
Hocam sistem geri yükleme noktası oluşturdunuzmu yada etkin mi etkinse size sorun yaşatmadığı tarihe geri döndürün sorununuz düzelir düzelmesse işlemcinin driverlarını indirin yine düzelmesse aldığınız yere teknik desteğe başvurun yine olmazsa formatlayın hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı