Mavi Ekran Hatası BAD POOL HEADER

ozang98

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikler merhaba,
Yaklasık 1 ay once windows 7 işletim sistemim malesef çökmüştü. Hergun mavi ekran sorunu ile karşı karşıyaydım. Format attım ve hic mavi ekran gelmemisti. Fakat yaklasık 1 hafta önce, tekrardan mavi ekran hatası almaya başladım. Tunngle programına baglanırken ve windows yedekleme (haftada bir yapıyorum) yaparken en az 2-3 kere mavi ekran alıyorum. Mavi ekranın kodu suydu: 0x00000019.

Fanları temizledim. Bilgisayardaki ramleri kontrol ettirdim, herhangi bir sorun cıkmadı. Mavi ekran yüzünden windows yedekleme bitmek üzereyken hata veriyor ve bilgisayarımı yedekleyemiyorum. Simdiden yardımlarınız icin çok teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Size nasıl özel mesaj atabilirim acaba, sitede bir türlü bulamadım.

Minidump dosyamın linkini ekliyorum yoruma, tesekkurler..
https://www.mediafire.com/?be9ueeohaw11rrm
(Ayrıca yedeklemeyi dosyalarımı kaybetmemek icin geri yükleme bölümünden yapıyordum. Mavi ekran yedekleme olayında dahil birkaç programı çalıştırırken de veriyor. Dediğiniz gibi galiba bilgisayarı tekrardan formatlamam gerekiyor )

Evet temiz format atmanız daha sağlıklı olur.
Atheros sürücünü güncelle usb wireless kullanıyorsan sürücü güncelle.
Denetim masası ve aygıt yöneticisinden tap Windows'u kaldır, kmspico kaldır.
Realtek sürücülerini güncelle, Eset ve Malwarebyte'ı kaldır, Via sürücülerini güncelle, Nvidia sürücülerini güncelle aygıtı varsa.
Aida64 ile anakart modelini kontrol et. Eğer modelin; P8H61-MX ise;
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1155/P8H61-MX/P8H61-MX-ASUS-0711.zip
Bunu indirip bıos güncelle.

Dediklerinizin %80'ni uygulayabildim. Fakat takıldığım nokta bios'u güncelleme aşaması oldu. Bios'u nasıl guncelleyebilirim? (Ayrıca dediginiz gibi modelim P8H61-MX imiş )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu şekilde güncelleyebilirsin.

Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz. Yarın ilk iş olarak sizin belirttiginiz aşamaları uygulayacağım. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…