Mavi ekran hatası çözümü nedir?

@Yomra Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

İşlemciye overclock veya undervolt yaptıysanız ayarları varsayılana çekin.

Son düzenleme:

Hocam ekran kartı sürücüsünü 50 kere kaldırdım geri yükledim. Her mavi ekran analizinde aynısı deniyor. Acaba ekran kartımdamı bir sıkıntı var? Ya da Windows mu bozuk? Kırdım mı anlamıyorum neden böyle olduğunu?

Bazen BIOS sürümü deniyor. 1-2 başka sey de söylense de genel olarak ekran kartı problemi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam ethernet kablosu bozuldu yarın kargoda gelicek yarın dediklerini yazapacağım, bu arada hocam bu testlerin hepsi ayrı ayrımı yapılıyor?ve bu testler yapılırken pc de başka uygulama acık olmamasımı lazım? birde cpu ayarlarını nerden kapatıcam?

Occt testi yaptım hocam bir sıkıntı çıkmadı şu anda memory testi yapıyorum 1 pass bitti 0 error verdi daha kaç pass test yapmasını bekliyecem? Bu arada occt nin resimlerini atacak dize şu anda memory ekranında

Ram 8 gb

buyrun hocam

dedikleriniz yaptım aslında bütün ayarlar doğruydu sadece bios güncelledim yine mavi ekran verirse yazarım, birde şunları söylim ben bir ara fan ayarlarıyla oynamıştım etkisi varmıdırı bilmem birde windows bozuk kurmuştum bir ara sonra bir daa windows kurmuştum belki windowsla alakalıdır, hayırlı günler dilerim hocam.

Dosya Ekleri

• no errors detected.PNG
    130,6 KB · Görüntüleme: 11
  • vram.PNG
    130,9 KB · Görüntüleme: 14
  • memory.jpg
    189,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…