Ö Ömer Yüksel Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #1 Merhaba. Ben grubun yeni üyesiyim. Fakat bir sorum olacak. Benim bilgisayarım 2 GB RAM ve tüplü monitor. Ve mavi ekran giriyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Ben grubun yeni üyesiyim. Fakat bir sorum olacak. Benim bilgisayarım 2 GB RAM ve tüplü monitor. Ve mavi ekran giriyor. Ne yapmalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mart 2015 #2 Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
ömer05 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Recep Baltaş dedi: Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocanın iyi günler mavi ekran hatası aldım bunu nasıl cozebilirim PC oyun yüklenirken verdi ve 3 defa mavi ekran hatası aldım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocanın iyi günler mavi ekran hatası aldım bunu nasıl cozebilirim PC oyun yüklenirken verdi ve 3 defa mavi ekran hatası aldım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 22 Haziran 2022 #4 Recep Baltaş dedi: Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam @ömer05 adlı kullanıcının konusuna baktım, haberiniz olsun. Etiket atılmış size ama sorun için çözüm üretildi. Gerisi sizde, kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bize minidump dosyalarınızı göndereceksiniz. Biz de bu dosyaları analiz edip neden mavi ekran hatası aldığınızı tespit etmede kullanacağız: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam @ömer05 adlı kullanıcının konusuna baktım, haberiniz olsun. Etiket atılmış size ama sorun için çözüm üretildi. Gerisi sizde, kolay gelsin.