Mavi ekran hatası nasıl çözülür?

enderrbulut

Centipat
Daha fazla  
RAM
xpg 16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
kingston 500gb
Ekran kartı
amd rx 6700 10gb
Anakart
a520m k v2
İşlemci
amd ryzen 5 5500
Merhaba, ben Windows 10 kullanıcısıydım son zamanlarda günde 2-3 defa mavi ekran vermeye başladı ben de bu sebepten ötürü bilgisayarı formatlayıp Windows 11'e yükselttim ama daha çok hata vermeye başladı. Oyundayken Alt Tab atınca mavi ekran veriyor 1'den fazla şeyi yapmaya çalışınca mavi ekran veriyor bu sorunu nasıl çözerim veya sebebini nasıl bulabilirim?

pc yi sıfırlayın veya windows 11 e gecin yada tamire yollayın Ve banada oluyor 5 veya 10 defa

@enderrbulut

PC'yi sıfırlayın veya Windows 11'e gecin ya da tamire yollayın ve bana da oluyor 5 veya 10 defa.

Hocam PC'yi sıfırladım Windows 11'e geçtim belirttiğim gibi ama arttı böyle yapınca.

@turko35408 Minidump.rar

Kurulumdan sonra chipset sürücülerini güncellediniz mi?

BIOS güncellemesi yayınlanmış güncelleyin.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp temiz sürücü kurulumu yapın.

Son düzenleme:
@turko35408 kurulumdan sonra chipset güncellemesi yapmamıştım BIOS'um ve ekran kartı sürücülerim güncel ona rağmen vermişti chipset güncellemelerini şimdi yaptım umarım düzelir linkler için teşekkür ederim. Bu arada APU driveri indirmem gerekiyor mu 730 MB bir boyutu var önemli bir şey mi acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…