M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.488 Çözümler 9 16 Ağustos 2025 #1 Sürekli mavi ekran alıyorum. RAM testi yaptım sıkıntı çıkmadı, umarım yardımcı olabilirsiniz çok sıkmaya başladı bu kadar mavi ekran yemem. dumplar2 – Google Drive drive.google.com
Sürekli mavi ekran alıyorum. RAM testi yaptım sıkıntı çıkmadı, umarım yardımcı olabilirsiniz çok sıkmaya başladı bu kadar mavi ekran yemem. dumplar2 – Google Drive drive.google.com
ardabey0vm Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 Görseller açılmadı lütfen açıklar mısın sorununu? Ona göre çözüm sunacağım. Artı 0 Eksi
KS KS M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.488 Çözümler 9 16 Ağustos 2025 #3 ardabey0vm dedi: Görseller açılmadı lütfen açıklar mısın sorununu? Ona göre çözüm sunacağım. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içinde dump dosyaları olması lazım erişilmiyor mu? Başka şekilde atmayı denerim öyleyse. Artı 0 Eksi
ardabey0vm dedi: Görseller açılmadı lütfen açıklar mısın sorununu? Ona göre çözüm sunacağım. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içinde dump dosyaları olması lazım erişilmiyor mu? Başka şekilde atmayı denerim öyleyse.