Mavi ekran hatası neden olur?

Dostum bundan 4 sene önce bilişim hocam söylemişti mavi ekran hatası verdiğinde RAM"leri çıkart ardından 3-4 saat bekle demişti denedim ve bir daha vermemişti mavi ekran hatasını.

Hocam hatadan hataya değişir bakın mesela seninki RAM başkasınınki HDD olabilir minidump incelenecek başka yolu yok.

C diskinde Windows klasöründe MEMORY.dmp dosyası var mı peki?

Hocam hatadan hataya değişir bakın mesela seninki RAM başkasınınki HDD olabilir minidump incelenecek başka yolu yok.
Tabikide öyle fakat sadece başımdan geçen olayı aktardım HDD"yi de günümüzde kullanmak çok mantıklı değil

CCleaner kullanıyor musunuz? Ya da benzeri sistem temizlik aracı?

Tabii ki de öyle fakat sadece başımdan geçen olayı aktardım HDD"yi de günümüzde kullanmak çok mantıklı değil.

Evet HDD ayrı bir konu ama sadece RAM'dan oluşmaz onu anlatmaya çalıştım bunu yapıp vakit kaybetmesin diye peace mi?

Sadece Kaspersky Free kullanıyorum. Şu an minidump olmamasından daha çok gerildim, bir sorun olduğu anlamına gelmiyordur herhalde sistemde falan?

Hocam sakin olun bir defa daha bakın sonra tekrar olunca anında bakın tekrarlanmaz bence @Enes3078 daha iyi bilir ama görüşüm bu yönde.

Minidump klasörü boşsa Olay Görüntüleyicisi üzerinden Sistem logunu paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…