T TaurenChef Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #1 Minidump dosyasını buraya upload ettim. Murat hocam, yardımcı olursanız sevinirim. Minidump.rar @Murat5038
Minidump dosyasını buraya upload ettim. Murat hocam, yardımcı olursanız sevinirim. Minidump.rar @Murat5038
KS KS T TaurenChef Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #11 Murat5038 dedi: Memtest'i eski sürümle kontrol etmişsin ama sorun yok. Hata almaya devam ediyorsan yukarıda dediklerime rağmen güncel dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Yine de çok guvenmedigim için sisteme Windows'un kendi sitesinden bugün indirdim. Umarım sorun çözülür. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Memtest'i eski sürümle kontrol etmişsin ama sorun yok. Hata almaya devam ediyorsan yukarıda dediklerime rağmen güncel dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Yine de çok guvenmedigim için sisteme Windows'un kendi sitesinden bugün indirdim. Umarım sorun çözülür. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.