Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #1 Öncelikle herkese merhaba, ben yaklaşık 4 gün önce laptopumda mavi ekran hatası aldım. Daha sonra bu sorunu çözmek için sistemi yükledim ancak 80-100 fps aldığım oyundan 35-50 fps almaya başladım, bunun nedeni nedir? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2014
Öncelikle herkese merhaba, ben yaklaşık 4 gün önce laptopumda mavi ekran hatası aldım. Daha sonra bu sorunu çözmek için sistemi yükledim ancak 80-100 fps aldığım oyundan 35-50 fps almaya başladım, bunun nedeni nedir? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
KS KS Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #3 Silinen üye dedi: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... New folder (2).rar — Yandex.Disk Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... New folder (2).rar — Yandex.Disk
KS KS Kutlay Usta Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 46 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #4 yardımcı olabilecek yokmu ? Artı 0 Eksi