Mavi ekran hatası

hocam özelden konuşabilir miyiz bir şekilde

Özel bir durum yoksa buradan yazabilirsiniz. Dediklerimi yaptınız mı formatı?

hocam özetle şuan tek tek yaptığımı ve yapacağımı yazıyorum :

1- BİOS güncelledim
2- ''D'' diskini hd tune pro ile taradım ''0'' hata çıktı tüm kutucuklar yeşildi
3- RAM' İ MemTest test ettim onda da ''0'' hata çıktı
4- ''D'' diskini biçimlendirdim ve kendi özel dosyalarımı ''50gb'' içine attım
5- ''C'' diskinde kurulu 120gb rainbow six siege oyunumu şuan ''D'' diskine yedekliyorum format sonrası indirmek zorunda kalmıyor muşuz 20 saat inmesini beklemek yerine 1 saate yedekten geri yüklerim
6- en önemli yeri hocam ben şimdi ''USB''ye windows'u kurup ''SSD'' yi biçimlendirsem ve 0 dan windows kursam sorunlar çözülür mü
7- windows u kurduktan sonra mutlaka kurmam gereken ''virüsten,trojan den'' beni tam koruma altına lacak programlar nelerdir ?
ekran kartımı aldığımda 1 senelik kaspersky total security almıştım 100tl ye tüm her şeyden koruyordu ondan almak yine farz oldu sanırım
o zamanlar benim pc de çok Bitcoin Mining virüsü vardı onlardan kurtulmuştum şuan ne önerirsiniz
tek tek ne yapayım

Son düzenleme:
3. yaptığın yanlış memtest o değil sosyalde aratın görürsünüz.
5. D diskine atınca çalışabiliyorsa veya steam vb. klasöründen aldıysan doğru şekilde eski yerine atınca çalışabilir. Oyun ve platforma göre değişir bunlar doğru yaptıysan açılır.
6. USB'ye windows kurmayacaksın bootable edeceksin. SSD format atarken biçimlendireceksin zaten tekrar tekrar yapmana gerek yok. Anlaşılan formatı da bilmiyorsunuz rehberler var izleyip anlayın sonra uygularsınız.
7.Tam koruma istersen Kaspersky IS yeterli olur totale o kadar gerek yok ek özelliklerini kullanmayacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…