Mavi Ekran Hatası

Hamdi Gökgül

Hectopat
Daha fazla  
Eki Görüntüle 21465 Bilgisayar ısındığında sürekli bi mavi ekran hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Birde bu sorun garanti kapsamı dışındamı yoksa garantiye göndersem düzelirmi ? İsterseniz minidump klasörünü paylaşabilirim.

Hep crossfire.exe uygulaması mavi ekrana sebep olmuş. Verdiğin dört hatada da kaynak buydu. Crossfire'yi kaldırın.
McAfee güvenlik yazılımını http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe ile kaldırın.
Windows'u kurulum medyasını takıp onarın. Bios güncellemesi var ise güncelleyin. Memtest 86+ uygulaması ile ramlerinizi kontrol edin.

Ramlari kontrol ettim bi sıkıntı yok. Biosumda güncel fakat takıldığım tek konu şu ben bu notebookta daha önceden bu oyunu oynuyordum yani crossfireyi fakat bi sıkıntı yoktu son bi kaç gün de bu şekilde hata vermeye başladı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı