Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Deadmaus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda uzun süredir mavi ekran hatası almaktayım. Hatanın kodu birden fazla olduğu için sizden yardım almak istedim. Eğer hata yaptıysam kusura bakmayın, ilk defa bu sitede konu açıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Minidump dosyam;

• Memtest86'yı uygulayın. Sonuçları atın.
    • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
      Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  • 360 Total Security yazılımını kaldırın, gerekirse başka Anti-Virüs programları kurarsınız.
  • Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncel bir WHQL sürümü yükleyin.
  • CD-ROM portunda bir şey var ise çıkartın.
  • SFC rehberini uygulamanızda yarar var. Uyguladıktan sonra sonucun ekran görüntüsünü atın.
  • Oldukça eski bir Windows sürümü kullanıyorsunuz. Yeni sürümlere güncellemenizi öneririm.

Merhaba, öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bilgisayarı sıfırladım, SFC/scannow komutunu uyguladım, ekran kartı sürücü kaldırıp yükledim dediğiniz şekilde, CD-ROM portum yok. Memtest86'yı en kısa sürede uygulayacağım, öncesinde Windows bellek testi yapmıştım birkaç kere bir sorun bulamadı ama Memtest86 programını en kısa sürede kullanacağım. Ek olarak Harddisk'e HD tune programından Error Scan yaptım bir sorun çıkmadı. Ve sorun hâlâ devam etmekte bu yukarıdaki şeyleri yapmama rağmen. Dediğim gibi Memtest86 testi yaptıktan sonra size cevap vereceğim, ilginiz ve alakanızdan dolayı tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…