Mavi ekran hatası

Claxy

Decapat
Merhabalar,
Yaklaşık dün geceden beri bu sorunu yaşıyorum. Forza Horizon 4, BF3, Valorant vs tüm oyunlarda anlık birkaç saniyelik droptan sonra herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor ya da mavi ekran veriyor.

Minidump Olay günlüğü

RAM'ler ile ilgili bir sorun var sanırım 4000 civarında error verdi. Yaklaşık 3 hafta önce 8 GB RAM'e yükseltmiştim şimdiye kadar herhangi bir sorun yoktu.

RAM'lerin üzerinde herhangi bir model bilgisi yok. 3 hafta önce aldıgım RAM'i de arkadaşımdan aldığım için onun modelini de bilmiyorum. O yüzden sadece CPU-Z'den aldığım verileri paylaşabiliyorum.

RAM-1
RAM-2
RAMEXPERT

Memtest86 testinde yaklaşık 4000 civarında error verdi fakat Windows'un kendi bellek tanılama aracından test yaptığımda herhangi bir hata bulamadı.

Şimdi sadece senin sistemde takılı olan 4 GB RAM takılı kalsın ve Memtest86 testi yapın.

Sonra kendi RAM'ini çıkart ve arkadaşın RAM'i sadece takılı kalsın ve onu Memtest86 testi yap.

Senin RAM'ler mi sorunlu yoksa arkadaşın mı kontrol edelim. Ona göre belirleyelim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…