nihatkemal
Centipat
Ben yeni PC aldım. Mavi ekran hataları falan yiyordum, düzelttim fakat 3 hafta sonra yine yedim.
Abi paylaşıcamda bir şey oldu 3 kez yedim mavi ekranı pc açılırken windows duzgun yuklenmemiş olabilir dedi dmp bu Desktop
www.asus.com
Abi ekran kartının sürücüsü 20.11.2 varmı güncellemeye gerek"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal
Memtest86 testi yapın. XMP kapalı şekilde yapın. Sonuçları paylaşın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube
Ekran kartı sürücünü her zaman güncel tutmaya çalış. Güncel mi diye 2-3 günde bir kontrol etmeye çalış.
BIOS güncelleyin.
![]()
PRIME B450M-A|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı kesinlikle paylaş.
Abi onarım yaparken bunu dedi doğrumudurEkran kartı sürücünü şu an güncellemene gerek yok. Sadece her zaman güncel tutmaya çalış.
Abi bir şey sorucam ben 3 kez mavi ekran aldıktan sonra pc açılınca windows düzgün yüklenmemiş olabilir dedi ondan olabilirmi ? bu mavi ekran yiyiş sayımda 8 bu arada"sfc /scannow" komutu başarıyla tamamlanmış. İyi bir şey.
Abi cevap veririsen sevinirim pc yyi kapatıcamda inventusla görüşücem"sfc /scannow" komutu başarıyla tamamlanmış. İyi bir şey.
Abii"sfc /scannow" komutu başarıyla tamamlanmış. İyi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.