Mavi ekran hatası

liguashe

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, hemen konuya geçiyorum. Memtest ile 12 saat test yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Ekran kartına FurMark ile test yaptım yine bir sıkıntı görmedim. İşlemci tam yük altında saatlerce render aldı, yine problem çıkmadı. Haftada 1 ya da 3 bazen iki haftada bir, genellikle internette gezinirken ya da video izlerken çeşitli isimlerde mavi ekran hatası alıyorum. Son formattan bugüne.

minidump dosyalarını ekledim.

• Windows Resource Protection did not find any integrity violations: Sisteminizde herhangi bir bozuk ya da eksik dosya tespit edilememiştir.
  • Windows Resource Protection did not find any integrity violations: Sisteminizde herhangi bir bozuk ya da eksik dosya tespit edilememiştir.
  • Ekran kartı güncel
  • Oc hiç yapılmadı
  • minidump

Dosya Ekleri

• C3656565-67CA-4671-86BD-46692609DF4F.jpeg
    200,7 KB · Görüntüleme: 31
Her ihtimale karşı DDU ile temiz kurulum yapın hocam.

Tamadır. Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın. Aslında değişik bir durum var. Bir şey çakışıyor ve sana mavi ekran verdirttiriyor.

"DISM" rehberini uygula.
[Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Güvenilir ve iyi bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizle.

HDD/SSD'ni HD Tune ile "error scan" testi yap. Healt sekmesini paylaş. Depolama diskini test edelim.

Tekrar mavi ekran aldığın zaman kesinlikle minidump dosyanı paylaş.

Hata kodlarına baktığımda "unknown" yani bilinmeyen bir şey diyor.

Eğer overclock yapıldıysa voltaj sorunu vardır. Eğer overclock yoksa harddisk bozuktur, değiştirmen gerekir ama format atarsın 2 3 ay kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…