Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmettaha38

Decapat
İyi akşamlar geçtiğimiz ay bir PC topladım parçaları da kendim taktım fakat mavi ekran hatası alıyorum yardımcı olur musunuz?

Minidump:minidump.rar

Sistem: Zotac RTX 2060.
GeIL EVO X 3600MHz RAM.
Kingston A2000 500GB SSD.
Ryzen 5 3600.
Gigabyte B450M S2H V2.

1) Vanguard kaldırın.

2) Aşağıdaki rehberleri uygulayıp sonucun ekran alıntısını paylaşın. 2. rehberin ilk 3 adımını uygulamalısınız.

1) Vanguard kaldırın.

2) Aşağıdaki rehberleri uygulayıp sonucun ekran alıntısını paylaşın. 2. rehberin ilk 3 adımını uygulamalısınız.

Hocam, merhaba. Vanguard nedir acaba ve nasıl silinir?

Hocam bu ne ya? Herkes Technopat Sosyal'e üye olup mavi ekran hatası deyip her gün konu açılıyor hocam. Technopat Ssosyal mavi ekranlarla doldu, onun için Technopat Sosyal çorba oldu.

1) Vanguard kaldırın.

Hocam, tekrardan merhaba. Biraz geç uygulayabildim, sonuçları ekledim. Şimdi yapacağım bir aşama var mı?

Dosya Ekleri

• Cmd 1.PNG
    Cmd 1.PNG
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Cmd 2.PNG
    Cmd 2.PNG
    9 KB · Görüntüleme: 43
  • Cmd 3.PNG
    Cmd 3.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9 KB · Görüntüleme: 41
Vanguard'ı da kaldırdınız değil mi? SFC hatalı dosya bulup onarmış. Yani artık sizin geri dönüşte bulunup çözülüp çözülmediğini bildirmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı