Mavi ekran hatası

Roley

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor bilgisayarcıya götürdüm fakat hala aynı SSD'in kafayı yemiş dedi. Sadece SSD'yi garantiye gönderdim geldi sorunsuz yazıyor kağıtta HDD de aldım yeni, hem SSD hem HDD takılı ama mavi ekran veriyor. Bu arada güvenli modda falan hiç açılmıyor. Bir dosya gönderiyormuş herkes ama ben gönderemem PC açılmıyor. Ne yapmalıyım? Bilgisayarcı bayağı ugrastım 10 kere format attım dedi.

Eğer hiç açılmıyorsa bilgilerini alıp format attırmanı öneririm. Eğer hala format attıktan sonra mavı ekran hatası varsa donanım olarak bir sıkıntı var demektır.

Her şey formatla çözülmez.

Biliyorum kardeşim bilgisayar bölümü okuyom ben basit olarak en kolay çözümü söyledim yani donanım olarak sıkıntı varsa önce onu bulup bize söylemesi gerekir buradan bu kadar yardımcı olurum.

Eğer hiç açılmıyorsa bilgilerini alıp format attırmanı öneririm. Eğer hala format attıktan sonra mavı ekran hatası varsa donanım olarak bir sıkıntı var demektır.
Bilgisayarı eve ilk getirdiğimde açılıyodu ama her 5 10 dk da bir bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyip yeniden başlatıyodu bilgileri bile zor aldım
Ama şimdi hiç açılmıyor hiç açılmıyo derken masaüstüne girmiyor sadece mavi ekranı açıyo işte

Dediğim gibi bir format atmayı dene çözülmesse donanım olarak bir sıkıntı var demekır.

Güvenli modda açabiliyorsanız minidump dosyalarını paylaşın incelesinler.

Başka bir HDD veya SSD takıp Windows kurdurun oyle deneyin belki deplamada sıkıntı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…