Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

9fortyny

Picopat
Daha fazla  
Sürekli farklı farklı mavi ekran alıyorum. Acaba RAM'lerim mi uyumsuz bilgisayarıma yoksa yazılımsal mı?

Çözüm
Problemi çözdüm sanırım mavi ekran almadım daha HDMI kablomu değiştirdim ekran yenilemeyi 75'den 60 Hz e aldım şu anlık bir sıkıntı yaşamıyorum.
İntel ağ adaptörünü yüzüne mavi ekran almışsın. İntel ağ adaptörünün donanım kimliğini paylaşın.
Sürücüsünü güncellemek için istiyorum. Ek olarak adaptörün modelini söyler misiniz?

USB portu olarak sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Ağ adaptörünü kullanıyorsan takılı kalsın.

"DISM" rehberini uygula.

Hızlı başlatma kapat. Bazen sorun oluşturuyor diye kapattırıyorum.

Windows 10 güncelleştirmesi var mı diye kontrol et. Var ise yap tabii.

PCI\VEN_8086&DEV_1539&SUBSYS_85F01043&REV_03
PCI\VEN_8086&DEV_1539&SUBSYS_85F01043
PCI\VEN_8086&DEV_1539&CC_020000
PCI\VEN_8086&DEV_1539&CC_0200
Ağ adaptörü kullanmıyorum diğer dediklerinizi uyguluyorum.

İntel I211 kullanıyorsunuz galiba. Modelini söyleseydiniz iyi olurdu. Eğer dediğim model değilse söyleyin.

Recep Baltaş sürücüyü bırakmış.

Bu intel neyde anakartın kendi üstündemi çünkü hiç intel donanımım yok

Bugün ASUS Aura programını yüklerken mavi ekran aldım haricinde dünden beri almamıştım

Dump dosyalarından pek bir şey çıkartamadım.

Anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizle.

"sfc /scannow" rehberini tekrar uygula.

Memtest86 testi yapabilirseniz yapın.

Yeniden mavi ekran aldım ama ://
aldığım hata "irql not less or equal" yeni konu açmalımıyım sadece bu 2 hatayı aldım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…