Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

9fortyny

Picopat
Daha fazla  
Sürekli farklı farklı mavi ekran alıyorum. Acaba RAM'lerim mi uyumsuz bilgisayarıma yoksa yazılımsal mı?

Çözüm
Problemi çözdüm sanırım mavi ekran almadım daha HDMI kablomu değiştirdim ekran yenilemeyi 75'den 60 Hz e aldım şu anlık bir sıkıntı yaşamıyorum.
Neden kaldırdınız acaba? Ekran kartını OCCT yazılımı ile test edebilirdik. Kaldırmanıza gerek yoktu.

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsınız.

Birkaç yerde öyle görmüştümde sorun çözülmezse zaten dediğinizde deniyeceğim mecbur
whocrashed de hat şu şekilde yazmakta ;
Crash dump directories:
C:\Windows
C:\Windows\Minidump
C:\Windows\Logs

On Fri 5.02.2021 17:05:28 your computer crashed or a problem was reported
crash dump file: C:\Windows\Minidump\020521-6640-01.dmp
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x3F5780)
Bugcheck code: 0xE3 (0xFFFFB30F9AD7CE10, 0xFFFFB30F989850C0, 0xFFFFB30F9A161890, 0x2)
Error: RESOURCE_NOT_OWNED
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
Bug check description: This indicates that a thread tried to release a resource it did not own.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time.

On Fri 5.02.2021 17:05:28 your computer crashed or a problem was reported
crash dump file: C:\Windows\MEMORY.DMP
This was probably caused by the following module: win32kbase.sys (win32kbase!UserSessionSwitchLeaveCrit+0x74)
Bugcheck code: 0xE3 (0xFFFFB30F9AD7CE10, 0xFFFFB30F989850C0, 0xFFFFB30F9A161890, 0x2)
Error: RESOURCE_NOT_OWNED
file path: C:\Windows\system32\win32kbase.sys
product: Microsoft® Windows® İşletim Sistemi
company: Microsoft Corporation
description: Temel Win32 Çekirdek Sürücüsü
Bug check description: This indicates that a thread tried to release a resource it did not own.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.

Konu yerini kaybetmişim. Kusura bakmayın. Yarın inceleyeceğim.
Memtest86 testi yap. Sonuçlarını paylaş.

Problemi çözdüm sanırım mavi ekran almadım daha HDMI kablomu değiştirdim ekran yenilemeyi 75'den 60 Hz e aldım şu anlık bir sıkıntı yaşamıyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…