Çözüldü Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar, her gün 1 kere mavi ekran hatası almaktayım, aşağıya minidump dosylarımı bırakıyorum. Sistem özelliklerim ise imzada yazıyor.
R3 3200G - B450M-H - CORSAİR VENGEANCE LPX 8GB 3000 MHz 2X - HİGHT POWER 500W HPE POWER 80+ - SHARKOON RGB FLOW

Dosyalar: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemcine ait olan grafik sürücüsünü güncelle.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

BIOS sürümün beta bir sürüm. F60f sürümü beta bir sürüm. F3 sürümüne geçmekte fayda var.

RAM modellerin farklı mı?

RAM'lere overclock yaptıysan geri çek.

BIOS üzerinden XMP özelliğini çekmeni istiyorum. APU işlemcilerde fazla MHz daha fazla performans sağlıyor biliyorum.

RGB Fusion kaldır.

GIGABYTE ile ilgili yazılımları kaldırın.

BIOS sürümün beta bir sürüm. F60f sürümü beta bir sürüm. F3 sürümüne geçmekte fayda var.

BIOS üzerinden XMP özelliğini çekmeni istiyorum. APU işlemcilerde fazla MHz daha fazla performans sağlıyor biliyorum.

RGB Fusion kaldır.

Çözüm

RGB Fusion kaldır.

İşlemciyi güncellemeye koydum, Bios sürümünü F3'e aldım. RAM modellerim aynı. RAM'lere ek bir overclock yapmadım sadece XMP açık onu da kapattım. RGB Fusion'u ve bileşenlerini kaldırdım. Tekrar bir hata alırsam sizle paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı