Mavi ekran hatası

Dostum dosyalarını inceledim. BAD_POOL_CALLER ve CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hataları var, bunlar en göze çarpanlar. "memory corruption" yani bellek bozulması olarak hatayı özetleyebiliriz. RAM belleklerinde net olarak bir sorun var. MemTest86 yazılımını kullanarak RAM belleklerini test et. İmkanların el veriyorsa Windows 10a geçmeni öneririm, ancak bunu direkt dayatan bir insan değilim. Başkası olsa size direkt bunu dayatırdı. Bunu imkanlarınızı bilmediğimden dolayı söylemekteyim, imkan el veriyorsa Windows 10a geçmemek bence hata gibi.
Ki bu "memory corruption" yazısı CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatasında karşıma çıktı.

Windows 10 kullanırken de sürekli mavi ekran alıyorum. Birazdan memtest86 ile ramleri test edeceğim teşekkürler yorumunuz için.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-06 at 23.03.49.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah bir sorun olmadan kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşine yarar.

Rica ederim. Geri dönüş sağla ama olur mu?

2 adet G.Skill 1333 MHz RAM aldım taktım fakat görüntü gelmiyor şu an kasanın başındayım anakartı sıfırladım yine gelmedi. Eski RAM'lerden birini takip biosa girip RAM frekansını düşürdüm yine gelmedi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
@283156 @KojiroHyuga04

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…