Metin can Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor, minidump minidump dosyalarım göz atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2021
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 21 Mart 2021 #2 Tek bir dosya ile kaynağı bulmak zor. DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın ve temiz bir kurulum yapın. Ek olarak RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tek bir dosya ile kaynağı bulmak zor. DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın ve temiz bir kurulum yapın. Ek olarak RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Metin can Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 261538 dedi: Tek bir dosya ile kaynağı bulmak zor. DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın ve temiz bir kurulum yapın. Ek olarak RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Memtest yaptım 4 saat boyunca hiçbir şey çıkmadı DDU ile kaldırıp temız kurulum yaptım ama hala devam edıyor. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Tek bir dosya ile kaynağı bulmak zor. DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın ve temiz bir kurulum yapın. Ek olarak RAM testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Memtest yaptım 4 saat boyunca hiçbir şey çıkmadı DDU ile kaldırıp temız kurulum yaptım ama hala devam edıyor.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 21 Mart 2021 #4 Sürekli alıyorsanız en az 4-5 dosya paylaşımı yapın ki hatanın kaynağını bulabilelim. Tek bir dosya ile bulmamız zaten zor. Artı 0 Eksi
Sürekli alıyorsanız en az 4-5 dosya paylaşımı yapın ki hatanın kaynağını bulabilelim. Tek bir dosya ile bulmamız zaten zor.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Mart 2021 #5 BIOS'u varsayılan ayarlara çekin ve bir süre XMP kapalı kullanın. Artı 0 Eksi