Metin can Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 Bilgisayarım bir süredir mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyalarıma göz atabilir misiniz?
KS KS Metin can Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #3 utkuers dedi: Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Bir yardımcı olursanız çok iyi olur kaç aydır uğraşıyorum sorunu bulamadım. Artı 0 Eksi
utkuers dedi: Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Bir yardımcı olursanız çok iyi olur kaç aydır uğraşıyorum sorunu bulamadım.
utkuers Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 285 26 Mart 2021 #4 Metin can dedi: Bir yardımcı olursanız çok iyi olur kaç aydır uğraşıyorum sorunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim PC eski olduğu için okuyacak programı indiremiyorum sen bana tam halini varsa atabilir misin? Artı 0 Eksi
Metin can dedi: Bir yardımcı olursanız çok iyi olur kaç aydır uğraşıyorum sorunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim PC eski olduğu için okuyacak programı indiremiyorum sen bana tam halini varsa atabilir misin?
KS KS Metin can Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #5 utkuers dedi: Benim PC eski olduğu için okuyacak programı indiremiyorum sen bana tam halini varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tam hali derken bende okumayı bilmiyorum ki nasıl sana atabilirim. Artı 0 Eksi
utkuers dedi: Benim PC eski olduğu için okuyacak programı indiremiyorum sen bana tam halini varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tam hali derken bende okumayı bilmiyorum ki nasıl sana atabilirim.
utkuers Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 285 26 Mart 2021 #6 Metin can dedi: Tam hali derken bende okumayı bilmiyorum ki nasıl sana atabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende yardımcı olamıyorum maalesef olmazsa yeni bir konu açabilirsin. Artı 0 Eksi
Metin can dedi: Tam hali derken bende okumayı bilmiyorum ki nasıl sana atabilirim. Genişletmek için tıkla... Bende yardımcı olamıyorum maalesef olmazsa yeni bir konu açabilirsin.