mert randa Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Merhaba ben yeni bir uye olarak yaziyorum. Benim fazla bir bilgi sahibi oldugum soylenemez. Sadece sizlerin videosundan izledigim kadariyla ancak bu kadar yapabildim. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Merhaba ben yeni bir uye olarak yaziyorum. Benim fazla bir bilgi sahibi oldugum soylenemez. Sadece sizlerin videosundan izledigim kadariyla ancak bu kadar yapabildim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.
KS KS mert randa Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 vallahi bi turlu beceremedim desem inanirmisin Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 20 Nisan 2021 #12 Masasüstünde arşiv oluşturup, C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyları onun içine atıp herhangi bir yere yükeyeceksiniz. Zor bir şey yok. Artı 0 Eksi
Masasüstünde arşiv oluşturup, C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyları onun içine atıp herhangi bir yere yükeyeceksiniz. Zor bir şey yok.
KS KS mert randa Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 vallahi ugrasiyorum ama bi turlu beceremedim istersen size teamwiew vererek bana yardim etmenizi saglaya bilirim The G.O.A.T dedi: Masasüstünde arşiv oluşturup, C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyları onun içine atıp herhangi bir yere yükeyeceksiniz. Zor bir şey yok. Genişletmek için tıkla... vallahi ugrasiyorum ama bi turlu beceremedim istersen size teamwiew vererek bana yardim etmenizi saglaya bilirim Artı 0 Eksi
vallahi ugrasiyorum ama bi turlu beceremedim istersen size teamwiew vererek bana yardim etmenizi saglaya bilirim The G.O.A.T dedi: Masasüstünde arşiv oluşturup, C:/Windows/Minidump klasöründeki dosyları onun içine atıp herhangi bir yere yükeyeceksiniz. Zor bir şey yok. Genişletmek için tıkla... vallahi ugrasiyorum ama bi turlu beceremedim istersen size teamwiew vererek bana yardim etmenizi saglaya bilirim