xestroinides
Hectopat
www.technopat.net
4 tane mavi ekran almışsınız.
SteelSeries'e ait programları kaldırın.
Memtest86 ile RAM testi yapın.
Defender şimdilik kapatın. Kaspersky kullanabilirsiniz.
Easy Anti-Cheat kaldırın.
USB portlarda klavye mouse hariç bir şey bırakmayın.
sfc/scannow ve DISM komutlarını uygulayın.
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve en son WHQL sürümünü kurun.
Ekran kartını başka sistemde test edin.
SteelSeries'e ait ekran yakalama programı varsa kaldırın.
Çözüm olarak işaretlemem geç olduğu için özür dilerim.
Bu süreçte yapabildiğim işlemleri yapmaya çalıştım. SteelSeries ekran yakalamayı durdurdum fakat mouseme yazılım güncellemesi geldiği için programı silmedim. DDU işlemini uyguladım. Ekran kartımı test edebileceğim başka bir sistem maalesef ki yok. Evimin yakınındaki bilgisayarcıya götürmeyi planlıyorum. Easy Anti-Cheat'ı Apex Legends oynadığım için silmem durumunda oynayamıyacağım için silmedim. sfc/scannow ile DISM komutlarını uyguladım. Kaspersky'a geçiş yaptım ve virüs taramalarında bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Memtest86 ile yaklaşık 1-2 ay önce test yapmıştım ve bir hata ile karşılaşmamıştım.
Sıkıntı değil. Sorununuzun çözülmesine sevindim.
Şimdilik sıkıntı yok yardımlarınız için teşekkürler ^^. Tabii 1-2 ay sonra tekrar yemeye başlarsam şaşırmam. Keşke bilgisayara karşı olan bilgim daha fazla olsaydı da ilk başta aldığımda ekran kartımın ısınma problemli olduğunu bilip başka bir şey isteseydim.
Olsun. Acemilik diyelim![]()
Nedense içimden bir his ekran kartımın ömrünün tükendiğini söylüyor. Ne de olsa yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve her türlü 85+ derecelere ulaşıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.