Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Bu durumda kartı garantiye göndermesi yerinde olur, sonuçları bana bildirdiğiniz için teşekkür ederim.

Garanti dönüşü de durumu bana bildirirseniz çok sevinirim.

@Lenax
Son durum nedir?

Kart henüz geri gelmedi vektron elektrik İtopya'ya geri gönderecekmiş oradan gönderen kişiye gönderilecekmiş. Yapılan işlem olarak genel bakım ve termal macun değişimi yapılmış geri gönderiliyormuş. daha kart gelmediği için yazmamıştım.

Bildirim atmaniz iyi oldu dün kart sahibi kisi bana yazdı kartta ki ekranda yesil yesil olma sorunu gitmiş kart ısınmaya başladıkça nokta nokta ufak ufak çıkmaya başlamış. Benim tahminim kart fırınlanmış görüntü alınmış görüntü geliyor deyip gönderilmiş. Bir süre kullanip yine ayni sorun cikarsa tekrar gondermeyi veya miningcilere karti satip ustune 1K koyup 3070 Ti çekmeyi düşünüyor.

Kart sorunundan emin olunca yazın o halde. Konuyu kapatmak istiyorum. her gün bu açık konuları takip etmek biraz yoruyor beni. Hiç değilse 1 tanesi azalsın.

Yetkili servis bir sorun bulamadığı için açık duruyor eğer karti satarsa konuyu kapatırım. İlginiz için çok teşekkürler.

Karttan alınan görüntü şu an buymuş

Dosya Ekleri

• b6243b5f-bab5-4b9a-a0f1-c64f1ea0ee19-1.jpeg
    483,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…