Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Kibar056

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim bilgisayarım aralıklarla mavi ekran hataları veriyor ve çözemiyorum. Minidump ve hata raporlarını paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?

RAM'lerin yerini değiştirdim çözüm olmadı.
Memtest86 yaptım hata çıkmadı ve bugün tekrar test edeceğim.
Ekran kartını DDU ile sildim kurdum.
Güncellemeleri yaptım.
Bugün son hatadan sonra D.O.C.p u da disable yaptım daha önce açıktı.
Çözüm bulamıyorum. En son format, o da olmazsa garantiye yollayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ACR39U kart okuyucusunun sürücüsünü güncelleyin.

iPhone telefonunu bilgisayara bir süreliğine bağlamayın.

Realtek ağ sürücünü güncelle.

"DISM" rehberini uygulayabilirsin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın. Dosyayı tekrar inceler ve çözmeye çalışırız.

Çözüm
Acr39u kart okuyucusunun sürücüsünü güncelleyin.

iPhone telefonunu bilgisayara bir süreliğine bağlamayın.

Realtek ağ sürücünü güncelle.

"DISM" rehberini uygulayabilirsin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın. Dosyayı tekrar inceler ve çözmeye çalışırız.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Dediklerinizi bir kismini yapmıştım D.O.C.p sizce mavi ekran sebebi olabilir mi?
Ben PC'yi ilk aldığımda da ilk actigimda mavi ekranla karşılaştım. Aldığım yerde deneme sürümü Windows 10 kurmuşlardı ve ben sonradan etkinlestirmistim. Sizce format artırmalı miyim sorun devam ederse. Testlere göre donanımsal bir sorun yok gibi gözüküyor.

D.O.C.P bazen mavi ekrana sebep oluyor. D.O.C.P kapalı kalsın.

Ek olarak hızlı başlatma özelliğini kapatın.

Bana göre en son çare format gözüküyor. Biz çözmeye çalışalım, çözemezsek format atarsın.

Tamamdır. Dediklerinizi yapıp duruma göre buraya yazarım.
Memtest'i yaparken elektrik gitti UPS vardı 30 dk açık tuttu Pass 4'un yüzde 76'sında kapatmak zorunda kaldım o ana kadar hata bulmadı sizce yeniden yapmalı mıyım?
@283156
@283156 merhaba yaklaşık 13 14 gündür hiç mavi ekran almadım galiba DOCP'la alakaliydi bunu kapatınca RAM'ler 3000 MHz ancak 2400 de çalışıyor şu an bunları manuel mi arttirmaliyim?

Son düzenleme:
D.O.C.P sorun yarattığı için kendi elinle OC yapmak zorunda kalıcaksın. İsterseniz OC yapabilirseniz. Bununla alakalı bir rehber paylaştım. Rehbere göz atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı