23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
www.technopat.net
Dosyaları bu konuya paylaşın, size yardımcı olurum.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
www.gigabyte.com
F60 sürümü BIOSa geri inin. Beta sürüm kurmuşsunuz.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
www.gigabyte.com
F60 sürümü BIOSa geri inin. Beta sürüm kurmuşsunuz.
Bilgisayarım termal macun değişimi için tamire gitti. Birazdan almaya gideceğim. Gelince bakmaya çalışırım.
Hocam benim bilgisayarı yapmayı beceremişler, yarın da gidecek tamire. Muhtemelen fan oturmadı, bileklik olsa kendim yapacaktım. Yani sonuç olarak 1 2 gün maalesef bakamayacağım, müsait birileri baksın.
@M. Y. Demir @Er73748 hocam müsaitseniz siz ilgilenir misiniz? Beceremediler tamiri de.
Bilgisayarım termal macun değişimi için tamire gitti. Birazdan almaya gideceğim. Gelince bakmaya çalışırım.
Hocam benim bilgisayarı yapmayı beceremişler, yarın da gidecek tamire. Muhtemelen fan oturmadı, bileklik olsa kendim yapacaktım. Yani sonuç olarak 1 2 gün maalesef bakamayacağım, müsait birileri baksın.
@M. Y. Demir. @Er73748 hocam müsaitseniz siz ilgilenir misiniz? Beceremediler tamiri de.