Mavi ekran hatası

M.Y. Demir

Hectopat
Daha fazla  

Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Geçmiş olsun hocam.
Hocam teşekkür ederim. Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor ama ısınma ve fan oturmamış olma ihtimali beni düşündürdü. Yarın yine gideceğim zaten.

@Er73748 hocamın tavsiyelerine uyun, onu tavsiye ederim

@Er73748 @KojiroHyuga04 hocam hanginiz müsait bilmiyorum ama boş bir vaktinizde yardımcı olursunuz diye linki bırakayım: Yeni klasör (2).zip

@KojiroHyuga04 hocam şu anda cezalı görünüyor. Onun yerine bakabilirim.
Dediklerimi yaptınız değil mi? Yani DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 466.47 sürümünü kurmanızı önermiştim.
Eğer yaptıysanız kartın donanımsal olarak arızalı olabilir. Başka ekran kartı ile dener misiniz? Ayrıca işlemcinin içindeki dahili grafik birimini de destekliyorsa dener misiniz?

Hocam sürümü şimdi kontrol ettim. Windows 11'e geçtiğim için otomatik indirmiş.
Sinyal yok hatası ekran kartı sürücüsüyle alakalı olabilir mi? Sadece LoL adlı oyunda sinyal yok alıyorum çünkü.

Windows 11 daha geliştirilme aşamasında. O yüzden hataları olabilir. Ekran kartı sürücüsü olabilir. Dediğim yöntemleri deneyebilir misiniz? Bu arada DDU'yu Windows 11'de denemedim. Bu yüzden kullanıp da sorun yaşarsanız siz sorumlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…