Cruella Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık Teknisyeni 28 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Önceki açtığım konuda Radeon 21.4.1 ile ilgili hata aldım. Ayrıca donanım hatası diye bir şey de vardı ve bu konuda da bilgi sahibi iseniz destek olursanız mutlu olurum. DDU ile eski bir sürüme geçmeli miyim? Dosya: dosyaaa Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Önceki açtığım konuda Radeon 21.4.1 ile ilgili hata aldım. Ayrıca donanım hatası diye bir şey de vardı ve bu konuda da bilgi sahibi iseniz destek olursanız mutlu olurum. DDU ile eski bir sürüme geçmeli miyim? Dosya: dosyaaa Şimdiden teşekkürler.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 29 Haziran 2021 #21 Cruella dedi: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
Squerk Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #22 Benim anlama kabiliyetim yok o dosyayı. Artı 0 Eksi
KS KS Cruella Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık Teknisyeni 7 Temmuz 2021 #23 Squerk dedi: Benim anlama kabiliyetim yok o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? İçinde yazmıyor mu ya da boş mu? Artı 0 Eksi
Squerk dedi: Benim anlama kabiliyetim yok o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? İçinde yazmıyor mu ya da boş mu?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 7 Temmuz 2021 #24 Cruella dedi: Nasıl yani? İçinde yazmıyor mu ya da boş mu? Genişletmek için tıkla... Dosya boş değil. İçinde bilgiler var. Zaten dosyaya bakarak söyledim. Arkadaş dosyayı incelemeyi bilmediğini söylemiş. Squerk dedi: Benim anlama kabiliyetim yok o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran konularında minidump dosyasına göre hareket ediyoruz Artı 0 Eksi
Cruella dedi: Nasıl yani? İçinde yazmıyor mu ya da boş mu? Genişletmek için tıkla... Dosya boş değil. İçinde bilgiler var. Zaten dosyaya bakarak söyledim. Arkadaş dosyayı incelemeyi bilmediğini söylemiş. Squerk dedi: Benim anlama kabiliyetim yok o dosyayı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran konularında minidump dosyasına göre hareket ediyoruz