Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Pogostick

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi
Bir mavi ekran hatası aldım ve bilgisayar her açılışında disk taraması yapmak istiyor.

minidump

Anakart: MSI MAG B460 Torpedo.
İşlemci: i5-10600
RAM: Kingston HyperX 8x2 2666MHz CL16.
Ekran kartı: MSI Ventus RTX2070 GP Edition.
SSD: SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2, Samsung 860 EVO SATA 3.0 500GB.

DISM aracını kullanarak deneyin.

5 TB veri yazmışsınız program aşınmıyor dese bile yıpranmıştır belki ondan kaynaklıdır.

Hasarlı sistem bileşenlerini onarın ve DISM araçlarını uygulayın.
Ve, sfc /scannow komutunu uygulayın.

DISM için yener999 tarafından gönderilen konuya bakabilirsiniz.

Yaptım, sorun hala devam ediyor. DISM aracı herhangi bir sorun bulmadı bu arada. Komutları sırası ile girdiğim sırada, herhangi bir bozulma tespit edilmedi yazıyordu.

PC'yi fişten ve SATA olan SSD'nin portunu değiştirip deneyin. 1 numaraya takmayın. Diğerleri olabilir.

PC'yi fişten ve SATA olan SSD'nin portunu değiştirip deneyin. 1 numaraya takmayın. Diğerleri olabilir.

Hocam, parçaların tümü Vatan Bilgisayar garantili olduğu için donanımsal bir işlemi basit bile olsa yapmak istemiyorum. Bu sorun, mavi ekranı aldıktan sonra oldu. Bilgisayarda yakın zamanda sorunlar oluyordu, bununla ilgili bir konum var. O sorun ekran kartı servise gidip geldikten sonra düzeldi. İşin garip olanı MSI teknik servisi, ekran kartı ellerine ulaştığında sorunun olmadığı söyledi. Yine de ekran kartı BIOS'unu sıfırlamışlar ve ürün bana ulaştığında bir sorun kalmamıştı. RAM'lere Memtest86 yaptım, ekran kartına FurMark ve OCCT 3D testi yaptım, işlemciye AIDA64 stress testi yaptım. Kısacası test yapmadığım donanım bileşeni kalmadı. Ama yine de sistemin stabilitesi hakkında şüpheye düşüyorum sürekli. Bu sorunu da bir şekilde çözüp akabinde daha fazla uğraşmak istemiyorum. Kayıt defterinden ya da başka bir şekilde, başlangıçtaki disk taramasını iptal etsem olur mu? Sorunun saçma bir yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…